'; Codator Oy
mittalaitteita, ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita
Codator Oy kehittää ja markkinoi teollisuuden tuotantoprosesseja tehostavia ratkaisuja ja tuotteita. Erikoisosaamistamme ovat älykkäät ja oppivat järjestelmät (mm. neuroverkot), data-analyysi, konenäkö ja matemaattinen mallintaminen. Tarjoamme ohjelmisto- ja mobiilitekniikan uusimmat ratkaisut. Asiantuntijapalvelumme lähtevät asiakkaan tarpeesta ja olemme mukana ja tukena uusinvestointi- ja uusintaprojekteissa. Asiakkainamme ovat mm. metsä-, puunjalostus-, rakennus- ja energiateollisuuden yrityksiä ja tutkimuslaitoksia kuten Metsäliitto Osuuskunta, StoraEnso Oyj, VTT, Metsäntutkimuslaitos, Fortum Oyj ja Helsingin Energia Oy.

Codatorin tuotteita ovat Codator PD350 Tuotedokumentoija, Codator ST500 Leimantarkastaja, Codator CC2000 Puutavaran laaduttaja ja katkaisuoptimoija, Codator Modus2000 Puutavarakuorman kiintokuutiomittari, Codator NLM1000 Tiedonlouhintatyökalu.

Asiantuntijapalveluita olemme tarjonneet kymmeniin sovelluksiin lähtien spektroskopia-analyysistä ja 3D kameroiden kalibroinnista aina veden suolaisuuden ja sähkönjohtavuuden mallintamiseen.

Codator on perustettu vuonna 1997, ja sen omistavat hallituksen puheenjohtaja TkT Jukka Heikkonen ja toimitusjohtaja DI Jouni Juujärvi.

Codator Oy Puolikkotie 8, 02230 Espoo , puh +358 (0)41 527 1692 , www.codator.fi